ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια μοναδική κρουαζιέρα 3 ωρών με ιστιοπλοϊκό σκάφος της North Aegean Sailing θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε την υπέροχη πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα από την θάλασσα. Θα δείτε τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, τον μοναδικό Λευκό Πύργο, το Λιμάνι, το ξενοδοχείο Makedonia Palace, το πάρκο του Φωκά και ολόκληρη την παραθαλάσσια ακτογραμμή μέχρι και την Αγία Τριάδα.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία κατά την επίσκεψή σας στη Θεσσαλονίκη!!!

Χρόνος: Πρωί ή Απόγευμα (3 ώρες)
Χωρητικότητα: 
4-9 άτομα (τουλάχιστον 4 άτομα)
Σημείο Αναχώρησης: 
Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης
Μήνες Λειτουργίας:
Οκτώβριος – Νοέμβριος & Απρίλιος – Μάιος
Κόστος:
35,00€ ανά άτομο

Λευκός Πύργος

Ο Λευκός Πύργος κτίστηκε το 15ο αι., μετά την άλωση της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς το 1430. Στη θέση του υπήρχε παλαιότερος πύργος της βυζαντινής οχύρωσης της Θεσσαλονίκης, στο σημείο που το ανατολικό τείχος συναντούσε το τείχος της θάλασσας. Ο Πύργος αποτελούσε το ανατολικό άκρο του θαλάσσιου τείχους, υπήρχε άλλος ένας στο δυτικό άκρο και τρίτος στο ενδιάμεσο πραγματικό παράδεισο.

Μακεδονία Παλλάς


Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο απέναντι από τις ακτές του Αιγαίου Πελάγους, απέχει 14 λεπτά με τα πόδια από τα ιστορικά εκθέματα στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και 2 χλμ. από τα καταστήματα στην οδό Τσιμισκή.

Λιμάνι

Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι η κύρια θαλάσσια πύλη της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης σε στρατηγική τοποθεσία στη Βόρεια Ελλάδα κοντά στα μεγάλα διευρωπαϊκά δίκτυα αυτοκινητοδρόμων και σιδηροδρόμων με άμεση πρόσβαση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Περαία

 

 

 

Η Περαία είναι πόλη του δήμου Θερμαϊκού, ο οποίος βρίσκεται στα ανατολικά προάστια της Θεσσαλονίκης.

Νέοι Επιβάτες

Οι Νέοι Επιβάτες, είναι παραλιακή κωμόπολη και δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Θερμαϊκού. Βρίσκεται 22 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, επί του Θερμαϊκού Κόλπου

Πολιτική ακύρωσης: Απαιτείται προκαταβολή 30% για επιβεβαίωση οποιασδήποτε κράτησης. Εάν ακυρώσετε 21 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση, δεν υπάρχει χρέωση ακύρωσης. Ακυρώσεις μεταξύ 21 – 7 ημερών από την προγραμματισμένη αναχώρηση, υπάρχει χρέωση ακύρωσης 50% (της προκαταβολής). Εντός 7 ημερών ακυρώσεων από την προγραμματισμένη αναχώρηση, υπάρχει χρέωση ακύρωσης 100% (της προκαταβολής).