ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Εξερευνήστε τις υπέροχες παραλίες και ακτές της Χαλκιδικής με τις ιδιωτικές ημερήσιες κρουαζιέρες.
Αναχώρηση: Check-in στις 11:00
Επιστροφή: Check-out στις 19:00
Επιβάτες: 9 μέγιστο
Τοποθεσία αναχώρησης: Λιμάνι Λατούρα
***Δυνατή η επιβίβαση σε άλλο σημείο, μετά από συνεννόηση***

Διάπορος

Το νησί με τα μονίμως ζεστά, διάφανα, τιρκουάζ νερά. Έχει ένα τεράστιο φυσικό κόλπο μήκους 700 μέτρων που καταλήγει σε αβαθή νερά πολύ ζεστά, ενώ καλύπτεται από πευκόδασος κάνοντάς το πραγματικό παράδεισο.

Καβουρότρυπες

Οι Καβουρότρυπες ή αλλιώς Πορτοκάλι είναι ένας μικρός παράδεισος που βρίσκεται μεταξύ Αρμενιστή και Πλατανιτσίου στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Γαλάζια νερά

Ένα νησί με απόλυτη ησυχία γύρω, τυρκουάζ θάλασσα… τόσο διαυγή που μπορείς να δεις πεντακάθαρα το είδωλό σου μέσα τους και ζεστά νερά! Ένας τεράστιος φυσικός κόλπος με μήκος που ξεπερνάει τα 700 μέτρα!

Ουρανούπολη

Το τελευταίο χωριό πριν το Άγιο Όρος. Μπορείτε να δείτε από μακριά τα μοναστήρια ενώ πολύ κοντά βρίσκονται τα νησάκια Δρένια.

Αμμουλιανή

Η Αμμουλιανή Χαλκιδικής είναι ένα μικρό νησί στον κόλπο του Αγίου Όρους. Μία όαση στην αγκαλιά της Χαλκιδικής με κατάλευκη άμμο και καταγάλανα νερά.

Συκιά

Από τα μεγαλύτερα χωριά της Σιθωνίας με ιστορικά ευρήματα του 11ου αι πΧ. Η κυρίως παραλία είναι μία μεγάλη αμμώδης παραλία με ρηχά νερά ενώ υπάρχουν πολλές μικρότερες που χωρίζονται από κολπίσκους.

Καλαμίτσι

Το Καλαμίτσι είναι οικισμός και παραλία (εκτασης περιπου 15.000 τ.μ.), βρίσκεται στη Σιθωνία Χαλκιδικής και ανήκει στον δήμο Σιθωνίας.

Πόρτο Κουφό

Το Πόρτο Κουφό είναι το ασφαλέστερο και μεγαλύτερο (σε βάθος) φυσικό λιμάνι στην Ελλάδα. Φημισμένο για το τοπίο αλλά και τις ψαροταβέρνες του.

Πόρτο Καρράς

Πρόκειται για ένα σύνολο από κολπίσκους, μία δαντελωτή ακτογραμμή με μήκος περίπου 9χμ και περισσότερους από 25 κολπίσκους. Η περιοχή είναι ένα μικρό θαύμα φυσικής ομορφιάς. Αμμουδερές παραλίες με καταγάλανα νερά και έντονη βλάστηση που φθάνει πολύ κοντά στη θάλασσα.

Κέλυφος

Το νησί έχει ονομαστεί Κέλυφος διότι το σχήμα του εύκολα παρομοιάζεται με κέλυφος χελώνας. Μοναδικοί κάτοικοι του νησιού είναι τα αγριοκάτσικα και οι γλάροι.

Νέος Μαρμαράς

Ο Νέος Μαρμαράς είναι το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο χωριό – κωμόπολη στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία. Είναι το πιο κοσμοπολίτικο μέρος στη Σιθωνία

Νικήτη

Η Νικήτη είναι μία παραθαλάσσια κωμόπολη στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Απέχει από τη Θεσσαλονίκη 105 χλμ και από τον Πολύγυρο 36 χλμ.. Πρόκειται για μία μικρή πολή με πολλές φυσικές ομορφιές και μεγάλη ακτογραμμή.

Πευκοχώρι

Το Πευκοχώρι είναι ένα γραφικό χωριό με ασβεστωμένα σπίτια ανάμεσα σε χωράφια με εσπεριδοειδή και ελαιώνες, το οποίο εκτείνεται μέχρι ένα δημοφιλές παραλιακό θέρετρο στον Τορωναίο Κόλπο.

Σκιώνη

Η Νέα Σκιώνη είναι ένα μικρό αλλά πολυσύχναστο ψαρολίμανο στον Θερμαϊκό Κόλπο, με δημοφιλή παραλία και εστιατόρια δίπλα στο λιμάνι που σερβίρουν την πρωινή ψαριά.πολλές φυσικές ομορφιές και μεγάλη ακτογραμμή.