Νοτιοανατολικό Τμήμα Θεσσαλονίκης

Εξερευνήστε τα νερά του Νοτιοανατολικού Τμήματος Θεσσαλονίκης με την απόλυτη εμπειρία ενός ιστιοπλοϊκού

Μια εξαιρετική κρουαζιέρα διάρκειας 3 ωρών με το ιστιοπλοϊκό σκάφος της North Aegean Sailing σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την υπέροχη πόλη της Θεσσαλονίκης από τη θάλασσα. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, όπως ο μοναδικός Λευκός Πύργος, το Λιμάνι, το κομψό ξενοδοχείο Macedonia Palace, το πάρκο του Φωκά, καθώς και όλη τη ακτογραμμή μέχρι την Αγία Τριάδα. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία κατά την επίσκεψή σας στη Θεσσαλονίκη!

Παρεκκλήσι Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου

Το Παρεκκλήσι του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου είναι ένα όμορφο και ιστορικό παρεκκλήσι που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αφιερωμένο στον Άγιο Νεομάρτυρα Γεώργιο, αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό προσκυνητών και επισκεπτών. Έχει ιστορική σημασία για τη Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της, μιας και συνδέεται με πολιτιστικά και θρησκευτικά γεγονότα της πόλης. Διακρίνεται για την όμορφη αρχιτεκτονική του και την ειρηνική του ατμόσφαιρα. Είναι ένας ήσυχος χώρος που προσφέρει τη δυνατότητα για στιγμές συλλογής και πνευματικής ανανέωσης. Εν κατακλείδι, η απλότητα και η ομορφιά του χώρου μαγνητίζει και καθηλώνει τον επίσκεπτη.

Περαία

Η Περαία είναι ένας αστικός προάστιο της Θεσσαλονίκης στο δυτικό τμήμα της πόλης, στην ακτή του Θερμαϊκού Κόλπου. Βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα δυτικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης και αποτελεί έναν από τους κύριους προαστιακούς οικισμούς της περιοχής. Η Περαία διαθέτει παραλίες με άμμο και πεύκα καθώς και μια εκτεταμένη παραλιακή λεωφόρο με εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, γεγονός που την καθιστούν έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό κατά τους θερινούς μήνες.

Λιμάνι

Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατασκευάστηκε το 315-6 π.Χ. από τον βασιλιά της Μακεδονίας Κάσσανδρο και μέχρι σήμερα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θαλάσσιους κόμβους στην Ελλάδα και στη Βαλκανική χερσόνησο. Η στρατηγική του θέση του συνέβαλε στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης κατά τους αιώνες, ενώ με την πάροδο του χρόνου η σπουδαιότητά του διατηρήθηκε στο έπακρο αφού και σήμερα εξυπηρετεί ως σημαντικός κόμβος εμπορικής δραστηριότητας, με πολλές εμπορευματικές και επιβατικές συνδέσεις προς εγχώριους και διεθνείς προορισμούς.

Αγγελοχώρι

Το Αγγελοχώρι είναι μια περιοχή που βρίσκεται στα βόρεια προάστια της Θεσσαλονίκης. Ανήκει στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και αποτελεί μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές της πόλης. Η περιοχή διαθέτει ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς συνδυάζει τη θαλάσσια ομορφιά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Επιπλέον τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα προσφέρουν ένα αξέχαστο οπτικό θέαμα που συμπληρώνεται με την εμπειρία της ιστιοπλοΐας καθιστώντας το ένα must see προορισμό κατά τη διάρκεια της τρίωρης κρουαζιέρας.
Χαλκιδική

Νέοι Επιβάτες

Οι Νέοι Επιβάτες, γνωστό και ως Μπαξέ Τσιφλίκι, είναι μία παραλιακή παραλιακη κωμόπολη του δήμου Θερμαϊκού. Βρίσκεται 22 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, επί του Θερμαϊκού Κόλπου και αποτελεί έναν αρκετά δημοφιλή προορισμό για μικρούς και μεγάλους λόγω της πληθώρας επιλογών που προσφέρει.

Πολιτική ακύρωσης: Απαιτείται προκαταβολή 30% για επιβεβαίωση οποιασδήποτε κράτησης. Εάν ακυρώσετε 21 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση, δεν υπάρχει χρέωση ακύρωσης. Ακυρώσεις μεταξύ 21 – 7 ημερών από την προγραμματισμένη αναχώρηση, υπάρχει χρέωση ακύρωσης 50% (της προκαταβολής). Εντός 7 ημερών ακυρώσεων από την προγραμματισμένη αναχώρηση, υπάρχει χρέωση ακύρωσης 100% (της προκαταβολής).