ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Στη  North Aegean Sailing είμαστε παθιασμένοι με την ιστιοπλοΐα και αυτό το πάθος οδηγεί την εταιρία μας. Επίσης, έχουμε πάθος να μεταδίδουμε την αγάπη μας για την ιστιοπλοΐα σε άλλους ανθρώπους, οι οποίοι επίσης βρίσκουν ενδιαφέρον σε αυτό το μοναδικό άθλημα και τρόπο ζωής.

Έχουμε αναπτύξει προγράμματα εκμάθησης για αρχάριους ιστιοπλόους. Είτε σκοπεύετε να ταξιδέψετε πρώτη φορά με ιστιοπλοϊκό, είτε επιθυμείτε να λάβετε δίπλωμα ιστιοπλοΐας, ή ακόμα, αν έχετε ήδη δίπλωμα αλλά δεν αισθάνεσθε σίγουρος να ταξιδέψετε μόνος στις ελληνικές θάλασσες, οι skippers και εκπαιδευτές ιστιοπλοΐας της North Aegean Sailing προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, προκειμένου να σας διδάξουν τις απαραίτητες γνώσεις ιστιοπλοΐας.

Οι προτάσεις μας παρακάτω αφορούν διαφορετικές επιλογές: Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει ή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί τη λύσης που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες:

ΒΑΣΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Σχολή Αρχαρίων ιστιοπλόων δίμηνης διάρκειας η οποία περιλαμβάνει 64 ώρες πρακτική & 28 ώρες θεωρητική διδασκαλία.

ΒΑΣΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

Σχολή προχωρημένων δίμηνης διάρκειας η οποία περιλαμβάνει 70 ώρες πρακτικής εξάσκησης και 18 ώρες θεωρητικής διδασκαλίας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το αγωνιστικό τμήμα ιστιοπλοΐας είναι δίμηνης διάρκειας το οποίο περιλαμβάνει 64 ώρες πρακτικής εξάσκησης και 10 ώρες θεωριτικής διδασκαλίας.

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

Ειδικά διαμορφωμένα ταχύρρυθμα προγράμματα, διάρκειας 7 ημερών με πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα on board.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

Διάλεξε την παρέα σου και πραγματοποίησε στον ελεύθερο χρόνο σου εξορμήσεις με το αγαπημένο σου άθλημα της ιστιοπλοΐας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

Ζήσε και εσύ την συναρπαστική εμπειρία, ιστιοπλοϊκών αγώνων και κάνε πράξη την εκπαίδευσή σου.